Om Siden

Velkommen til Bidrag Nu, en side der omhandler frivilligt arbejde og alle de positive ting det medfører. Siden køres af mig, Christian Due, der selv er aktiv i en lokal forening og har været ude og arbejde frivilligt 2 gange.

Siden er startet da jeg begyndte at se flere der ikke forstod fordelene og ulemperne ved frivilligt arbejde, de fleste mente enten at det var himmelsk at kunne være med til at redde verden eller at det var dumt at betale for at hjælpe andre. Men er der noget jeg har lært når jeg har rejst rundt i verden, så er det at vi i Danmark har noget unikt når det kommer til frivilligt arbejde, og det er vores foreningsliv.

Jeg er sikker på at foreningslivet i Danmark er noget af det der gør at vi i mange undersøgelser vurderes til at være et af de mest lykkelige folkefærd og forsvinder det er jeg bange for at vores førsteplads også vil gøre det. I udlandet koster det mange tusinde kroner at lade ens barn gå til en fritidsaktivitet da trænere er lønnede og alle funktioner rundt omkring sporten er det samme. At vi ikke gør det sådan i Danmark giver både fordele og ulemper, men jeg er helt sikker på at fordelene opvejer ulemperne.

Derfor vil jeg fortælle jer en masse om mulighederne så i kan blive motiverede til selv at gå igang med at være frivillig!