Giv Til Dem Der Ikke Selv Har Råd

Måske føler du ikke at du har tid til frivilligt arbejde i en travl hverdag, men der er andre måder at give på og en af dem er at donere enten penge eller ting. De fleste af os husker det når Røde Kors står ved døren eller når der er Knæk Cancer på fjernsynet, men der er et utal af muligheder for at give noget til dem der har behov for det.

 

Find noget du bliver glad af at støtte

Om du vil støtte julemærkefonden, de lokale spejdere eller noget helt 3. er underordnet. Det handler om at du skal få en god oplevelse. Der er altid mennesker der gerne vil have hjælp og du kan ikke alene stoppe uligheden i verden.

Det handler om at gøre det du har overskud til, gør vi alle det vil det helt sikkert hurtigt være med til at forbedre situationen mange steder på samme tid med at det gør os gladere.

 

Køb julegaver til andre

Julen er hjerternes fest siger man, men det er desværre ikke sådan for alle. En ikke ubetydelig del af befolkningen har enten slet ikke råd til jul eller har svært ved at få det til at hænge sammen og når julen planlægges er der ting de er nød til at vælge fra.

Det er en tid hvor vi alle tænker meget på familie, men det er også en tid hvor vi gerne vil se alle rundt omkring os glade. Er du også en af dem der gerne vil hjælpe andre med at have en god jul? Så kunne et tip være at gå på indkøb til sort fredag hvor du kan spare måske 70-80% på legetøjet hvorefter du donerer det til et af de efterhånden mange firmaer der hjælper personer der ikke har råd til selv at holde jul, ved at arrangere en stor fælles juleaften med mad, gaver et juletræ så de alle kan holde en fantastisk jul.

Flere supermarkeder hjælper allerede ved at give deres overskydende julemad d. 24. som alligevel ville blive smidt ud få dage efter, så det hjælper faktisk også med at bekæmpe madspild når store forsamlinger på den måde går sammen uden krav til om det skal være and, flæskesteg eller gås der serveres juleaften.