Hvad koster en tur som frivillig til Afrika?

Hvis du har besluttet dig for at tage til Afrika som frivillig, så vil du sikkert gerne vide, hvad det koster. Vi kan selvfølgelig ikke skrive, hvad alle ture koster, da det kommer helt an på, hvilken tur du tager på.

Men her får du nogle bud på nogle ture, og så kan du danne dig et indtryk af, hvad  du får med, og hvor meget det koster. Vi kan afsløre for dig, at det hele er pengene værd.

Her får du nogle forskellige eksempler på, hvad du kan hjælpe med i Afrika. Der er selvfølgelig en række forskellige muligheder, da det er et kæmpe kontingent, men det giver dig et bud på, hvad du kan forvente. Du kan både finde dyrere og billigere ture, hvis du gerne vil være frivillig i Afrika.

 

Hjælp dyr i Afrika

Gennem Kilroy kan du komme ned og arbejde med dyr. Her oplever du alle de vilde dyr, som du kender fra Safari, hvor du skal være med til at hjælpe dem. Inden for safari gør man ufatteligt meget på at passe på dyrene af to grunde.

Den vigtigste er, at de er stolte af deres dyr, og den anden grund er, at de er store inden for turisme, så det vil være kortsigtet, hvis de ikke passede på deres dyr.

Turen varer 15 dage og koster 9.870 pr. person. Du kan læse mere om turen her.

 

Hjælp børn i Kenya

Hvis du elsker børn, så har Mellemfolkeligt Samvirke ungdomsorganisation kaldet Global Connect en helt unik mulighed til dig. I 12-16 uger kan du vælge at arbejde på børnehjem eller i børnehave i Kenya. Du har også mulighed for at undervise større børn i matematik, engelsk eller idræt.

Det er en unik mulighed, da de lokale i Kenya har en stolt tradition, og du vil opleve en kæmpe glæde ved at være hernede.

De fleste børn kommer fra meget fattige kår eller er forældreløse, så du er med til at hjælpe nogle børn, som virkelig er glade for din hjælp.

Det koster 23.200 kr. og du kan lære mere om turen ved at klikke her.

 

Frivilligt arbejde med kvinders rettigheder i Malawi

Malawi har en smuk natur, da det er et ufatteligt frodigt land. Samtidig har de også nogle helt igennem fantastiske mennesker, som du bare har lyst til at hjælpe. På denne tur hjælper du kvinder ved at styrke deres rettigheder.

Det foregår blandt andet gennem undervisning, hvor du kan hjælpe pædagoger, som arbejder med børn i alderen to til otte år. Hvis du hellere selv vil undervise, så har du mulighed for at gøre det på landet og få din egen klasse.

Herudover er det også muligt at undervise kvinder i matematik og engelsk, så de står stærkere på arbejdsmarkedet, så de kan klare sig selv. Ved at informere dem om uddannelse og kvinderettigheder i andre lande, hjælper du dem med at tro på sig selv, og mange fortsætter i skolen, fordi de gerne vil have et bedre liv.

Turen varer 12-16 uger og koster 21.300 kr. Tryk her for mere information.